Älskling!<3


Yäs i Do!<3

ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel? 94..:)
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? typ en... eller kanske 2^^<3
Vad tycker du om kärlek? Skit! men ibland är jag kär i kärlek<3
När kramade du någon sist? Fredags:(<3
Kramade du någon speciell person? Mathilda, Hanna, Siri, Sara, David,Lisa tyyp dom^^<3
Har du svårt för att bli kär?Lite. Ibland^^<3
När kysste/hånglade du med någon sist? Hihi det vill ni allt veta, men förra helgen faktist^^<3
Är du singel? Yes I am
När fick du senast en komplimang? Fredags:)

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös- Typ en sekund:)
Playat?- Öhm det beror på hur man menar playat..?
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - Ja haha :$
Gjort något riktigt dumt? haha det kan man säga
Gjort något du verkligen ångrar?- Haha ja!
Varit nykter på nyårsafton? - Ja
Åkt ambulans? - aldrig! :)
Gjort nåt olagligt? hahah jaa..
Blivit polisanmäld? - Nej :O men polisanmält någon:)
Slagit ner någon? - haha aa eller "ner och ner" ;)
Skämts över dina föräldrar? haha ja. vem gör inte det?
Skämts över dig själv? nja ibland<3

Sagt jag älskar dig och menat det?- Ja...<3
Tar du droger? - Självkart hela tiden dygnet runt!! ahha
Dricker du? - asså nej ibland..?
Vad hatar du verkligen? - Falska vänner.
Varit kär? - ja..<3
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - ja.. är det nu...
Är du ensam nu? - japp!


SENASTE PERSONEN SOM:
Såg dig gråta? - Moa <3
Fick dig att gråta? - Att jag var tvungen att åka hem...
Du delade en cigg med? - röker inte
Du gick på bio med? - Pappa igår!<3

dom senaste 48 timmarna har du..

Gråtit? - nopei
Kramat någon? - yes :)
Pussat någon? - ja<3
Köpt någonting? - två skjurtor och lite mer
Sjungit? -såklart
Saknat någon? - JA!<3


Smink tips!<3


"Hur sminkar du dig?"
-Många har frågat mej den frågan, så nu kommer ni få ett svar!
Jag börjar först med en återfuktande dagkräm från Ldb. Den är båda bra, håller länge och har ett bra pris. kostar ca 100 kr på Apoteket eller H&M
Sedan tar jag en Foundation från Isadora. Den smälter in jättebra i hyn. Passar alla hudtyper. Torr som fet! Kostar ca 150 kr på Kicks
Har även en foundation pensel till så det inte kommer foundation på fingrarna! Den kostade ca 100 från Sephora. Äkta utter hår och den jämnar ut foundationen jättebra!
Sen tar jag på mej ett mineral puder från Mabylin. Fäster jättebra och håller hela dagen. Man fick till en puder borste. den är okej. Ca 200 kr från Kicks.
Efter det börjar jag med ögonen. Jag tar först ett till tre lager av Max faktor. Den är jättebra och fördelar ögonfransarna jättefint. Sedan låter jag det torka en/två minuter. Sen tar jag tre fyra lager av Yves saint Laurent mascara. Den grö så fransarna ser längre ut och blir fylligare.
Yves saint Laurent kostar ca 250 kr på kicks och Maxfaktor ca 170 kr på kicks.
Yves saint Laurent mascara!
Maxfaktor!
Sen böjer jag mian ögonfransar med min älskade Ögonfransböjare! KOstar ca 60 kr på H&M
Sist men inte minst mitt älskade M.A.C läppstift. Det håller flera timmar och det ser fräscht och fint ut hela tiden. Går inte bort när man äter eller dricker. Kostar ca 200 kr på M.A.C. Det här är min favorit produkt! Rekommenderas till alla! Finns i matta, glansiga och skinande färger. Jag har Matt Ljusrosa!
Så, det är så jag sminkar mej. Ha en mysig Söndag och ett trevligt lov!
puss!<3

Avatar!

Hejhej! Jag hann inte blogga igår efter bion, så jag gör det nu. Först gick Pappa, jag och Clara(syster) och åt på Esperia. Det var jättegott! Sen åkte jag och pappa till Ösermalmstorg och såg Avatar. Den var JÄTTEBRA! Asså dom som inte har sätt den så har dom missat nått! den var helt fantastisk! Men sen så åkte jag och pappa hem, Då var mamma och hennes kompisar kvar. hon hade en liten tjejmiddag med hennes  närmaste vänner. jag fick sitta och konversera med dom och pappa gick till mitt rum och tittade på tv. Sen klockan elva kom Adam, Clara, Mattias, Helena och Gutti (claras vänner) hem. då så satt jag, Mattias och Adam i köket och snackade. vi hade trevligt! men sen så skulle de gå på nån klubb och så tittade jag på tv och sen somnade klockan 2 typ. och idag har jag sovit, tittat på tv och duschat!
men nu ska jag vara social på fb!
puss puss!

Shopping med pappi <3

Hejhej bloggen!  Idag har det varit en bra dag! och klockan är bara halv 4! hihi. Det började med att Pappa och jag drog till t-centralen och köpte buss biljetter till Mej och Moa. Sen gick vi till Rigoletto och bokade biljetter till Avatar! Sen så drog vi in till Sture Gallerian! Där köpte jag lite gott och blandat! Köpte en ljusblå skjorta och en Rosa vit skjorta. Dom var jättefina!!!
Men om någon timme ska jag och pappa gå och äta på Esperia och äta middag och sen åka till Östermalm igen och se på Avatar!!
puss puss älsklingar!<3

Onsdag gäller det!

Hello! Idag var de sista skoldagen och nu är det lov! fyfan vad skööönt! Och på onsdag morgon drar jag till Moa i Övik!! SKOJJIGT VARRE! Mne nu ska jag chilla och planera lite må hyss med Moa!!!
Puss puss på er sötisar! ha ett bra lov!!<3
jah och älsk!<3

Starbucks!

JAG VILL ÅKA UTOMLANS NU!! Är så fukking trött på det här vädret, OCH starbuck har juh öppnat... på ARLANDA! fan va onödigt!! Och typ is islatte kostar 59 kr? Vem fan har kommit på det!!! Hoppas jag flyger nån stans snart eller Starbucks kommer till sthlm!! Ohhh vill ha en caramel chocolate!! MUMS!!!!

Sjukis idag...

Hjehj bloggen. Klockan är 11.27, vaknade för en timme sen typ, är hemma och är sjuk, eller har baar lite ont i helsen, men vill inte bli mr sjuk när jag ska åka upp till moa på onsdag! hhiihi!
Men jag missar nog inte så mycket, vi har juh ändå bara matte, så what ever! Idag ska jag bara chilla framför tv och mysa! Hihi!
Men nu börjar Tv shop! Måste titta!!
haha puss<3

idag?

Hejhej! idag var jag iskolan! dte var trååkigt!!!<3 men sen drog jag, sara,lisa,tilda och hanna hem till lisa! vi drack varm choklad och hade mysigt!!
men nu ska jag duscha!! puss <33

VINTER SVERIGE!

GOD MORGON KÄRA VINTER SVERIGE!! Det är 13 minusgrader i innerstan nu! burr!! men nu måste jag fixa mej inför skolan, det blir pappas sköna stroa varma tröja, jeans och en fet halsduk!
puss!<3

lala

Chacha! idag gick jag i skolan, vi har ämnes vecka i matte.. kuk vah?! men efter ksolan spå fasnade jag, david och tilda kvar i gympasalen till typ kl 6! hahaha vi typ snaclade och mulade varandra! ahhahahahahha fett skojj! men lite kallt!!
puss puss<3

blåsningen

Hejhej!!  sitter och tittar på Blåsningen nu!
FyFan vad kul det är!

STORYTELLER

jagtypgillardig

One upon a time...


Mys med Tilda!

Hejhej! förlåt för jag inte har uppdaterat, men jag har inte orkat! men nu ska jag berätta om min helg!
Fredag: Jag och Tilda stannade kvar i skolan med Amin och Kawa och hade kul^^ sen när vi skulle dra hem så lev jag och Tilda mulade av Oskar, Kevin, Sebbe och Bill... vi blev inte mulade typ en gång... utan typ 4... men jaja. vi såg ut som cp. sen drog vi hem till mej. där tog vi på oss varma trooa kläder och myste med en kopp choklad och tittade på tv. Sen skulle hon hem och äta. sen så kom Tilda igen, för hon skulle sova över hos mej!! Typ precis när hon kom drog vi till Film kedjan och hyrde 2 filmer. det blev Prestigt och The finaste thing. Tilda fattade inte Prestigt, men jaja.  Sen när vi tittade på andra filmen satt vi och skrattade heela tiden!! hahahaha!!!
Sen somnade vi!
Lördag: Jag och tilda vaknade. drog till stan. där köpte jag ett par jeans från Bik Bok! as snygga! Sen så köpte jag ett par glasögon! wiiii!
Hihi vi gick runt och tittade i as många butiker, provade kläder och skor och hade skit kul! hahaha. sen när vi kom hem så var Tilda "Story teller" hahah!! Men sen drog hon hem. då började jag städa ur min garderob... usch vad det var jobbbigt. men då kom Adam och Mattias!! Hihi (claras kompisar) men clara och Mattias tittade på melodifestivalen medans jag och Adam satt i köket och konverserade. hihi. men sen drog dom och jag fortsatte med att städa graderoben. det blev 4 hela kassar med kläder! AMAGAD! hihi. sen gick jag och la mej!
Söndag: Vaknade, tittade på tv, duschade. Ja det var min helg!! hihi
Hahha kuk sången från andra filmen!! så jävla skön asså!!!
hahah
puss puss!<33

Halv studie dag!

Hejhej bloggen!! Idag hade vi halvstudie dag i skolan, så jag Tilda Hanna Lisa Siri Sara och johanna drog till donken. sen gick vi till kicks. där köpte jag ett mineral puder och en ny foundation!! hihihi sen blev jag trött och drog hem...
och nu är jag här!!!
vi hade iallafall skitkul!!!
hihi Pussy pussy!!<3
Mitt mineral puder


Ny foundation!

puss <3

..

Om det bara var så lätt att "hitta" kärleken

Sigrid Bååts bilder

Ett par underbara bilder av Sigrid Bååts















Sigrid tar så jävla fina bilder!!

puss





Fan att det ska varar så svårt för dej att acceptera mej!

Är det meningen att livet ska gå på räls? Att allt blir som man hade tänk sig? För mig är det inte så. Mitt liv går inte som på räls. Utan som på en tagg tråd. Varje gång man gör något så sticker det till. Ett hugg i hjärtat. Att drömma. Att somna in. är som att bli inlindad av den tagg tråden som man går på under dagen. Det sticker till. Kommer under huden. Och stannar där. tills man vaknar igen. Sen när man tar fötterna utanför täcket. Och trampar på marken. Då är taggtråden tillbaka...
Bild av Sigrid Bååts

mulad...

Hejsan!
Idag var det skola... som alltid. Vi hade no i fukking 2 timmar!!! *sur*
Sen så slutade vi en halvtimme tidigare eftersom filmen vi såg på var slut:)
sen när jag skulle gå hem så blev jag muald av oel och Stellan. Fyfan vad de ska få igen imorgon!!
men nu ska jag ta ett långt varmt bad!!
pussy <33

lla

Hejhej!! Kom just hem från Tyresö!!!!
Det sög att vara dör... men jaja!!
hör kanske senare kväll! pussy <33

Drar till Tyresö snart...

Hejsan allihopa! Idag har jag varit i skolan. det var fett med tråkigt! Sen drog jag hem och snart ska jag dra till Tyresö... skojj vah!<3
jaja men hörs sen!<3

att bli kär

Att bli kär på alla hjärtans dag borde alla prova!<3

Bio med sötisarna!<3

Hejhej! Idag var jag,Tilda och David och tittade på "Prinsessan och grodan" den var helt okej, rätt bra faktiskt!
Sen drog vi till Björns trädgård och hade lite skojj!!
lite filmer där ifrån!
förlåt för min smurfiga röst, men jaja...:)


hehe puss puss <33

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG SÖTNOSAR!<333
puss!<3

Videoinlägg!<3

Hahah Jag och Hanna!
Hehe puss!<3

Bilder!<3

NU kommer lite bilder från Hannas tjejmiddag!
Jag :)

Jag igen!

Mathilda i en rolig pose?

Hopp bild... fin?
ännu en hopp bild:)
Jag och Tilda, ja jag vet att jag ser cp ut. don't blame me!
Siri och Lisa <3
Grupp bild!!<3

japp det kommer säkert fler!!
puss!<3

Tjejmiddag hos Hanna

Hej! förlåt för jag inte har skrivit nått men det är så att jag inte ar orkat att blogga!
Men nu ska jag berätta om trosdagen, fredagen och  lördagen!
Trosdags: Åkte in till stan med Hanna efter skolan. Hon och jag fikade och hade jättemysigt. Sen gick hon för hon skulle på teater, så jag gick på Åhlens. Där köpte jag ett ljusrosa läppstift av M.A.C.
Sen träffade jag pappa. han gav mej pengar, så jag kunde köpa en Mouli tröja. Jag köpte en svart as fin!
sen åkte jag hem och chillade.
Fredag: var i skolan, hade skit tråkigt. Efter skolan stannade jag, Mathilda, Hanna och David kvar i skolan och hade jättekul. Sen drog jag och träffade mamma och tog en fika!
Sen gick jag och hyrde film. "Rose red" den var 4  timmar lång, och det var jättebra i början, men i slutet blev det lite för mycket. sen sommna jag.
Idag (lördag) : Vaknade, tittade på tv, gjorde i ordning mej och åkte hem till, Hanna. Hon hade tjejmiddag hemma hos henne. Det var jätte kul och jätte mysigt!!
Sen fick jag skjuss hem av Mathildas pappa och nu är jag här. Mer bilder kommer snart!!
Mitt m.a.c läppstift!

puss!<3

komp!

Chacha boggen!
Idag var det en soft dag! Vi började kl halv 10 och slutade 11.40! hade bara 2 lektioner! Sen åkte jag, Hanna (SOM FYLLER ÅR IDAG GRATTIS!) tilda, Sara, Siri och Lisa hem till lisa. Där sminkade de mej och Hanna, vi gjorde kladd kaka som inte blev så kladdig och tittade på film. det vara KALAS kul!!!
Sen drog jag och käkade med mamma på Taco bar!
sen gick vi hem och nu sitter jag här!
puss puss!<3

lala

Hejhej bloggis!! Idag var jag i stan med Lisa David och Tilda. Jag köpte present till hanna!<3 Yey!!!
Vi gick till olika affärer och vi gick till donken. sen kl 6 taggade jag <3
jag har gjort matte läxan och snart ska jag ta en dusch och raka benen!<333
puss puss!<3

Another Cinderella story!

Hej... idag är det söndag... sista helg dagen! Fan jag orkar inte med skolan längre!! Vill ha sommar lov nu!!!!
Men men!
Idag vaknade jag klockan 11, skönt att sova ut!  Och jag har målat naglarna, duschat och tittat på en jättemysig film!!
Den heter "Another Cinderell story" den var jättebra!
Selina Gomez var med i den. Hihi! Ringde även till Linda och frågade hur hon mådde (har inet snackat med henne på länge) och vi bestämde att vi skulle göra något nån dag!
Men nu ska jag titta på lite repriser på 5an!
puss puss älsklingar!

Lösisar!

shueee!!! Kom just hem från en dag på Södermalm med Tilda:) Först efter skola gick jag, Sara, Tilda och Johnna till donken! MUMS!!! Sen gick sara och johanna. Jag och tilda satt kvar en stund på donken och hade skit kul! Sen gick vi till Åhlens, jag hittade ett par lackade leggings där, men som liknade för mycket mina andra... sen gick vi till Kicks. där köpte jag ett par lösögonfransar och lim till :) hihi!
men nu ska jag titta på film!<3
puss!

onsdag?

Tjollahoppsan! Idag har jag varit i skolan (som alla andra dagar) och ja, skolan är alltid som vanligt.. tråkiga lektioner, ta Amins nycklar, ha tråkigt ännu mer, skratta åt Amins dåliga skämt. ja typ det. Sen efter skolan gick jag hem i det kalla snö ovädret. Det sög! men men, när jag kom hem tog jag ett fot bad och nu sitter jag vid datorn :) hihihi men nu ska jag öva till läxförhöret.. PALLA
puss puss!

sjukis!

Hejhej! Idag är jag henne från skolan, eftersom jag är sjuk.... Har ont i halsen och kan knappt prata.  Idag ska Clara (syster) tatuera sig. Hon ska ha en ros nånstans. är inte så involverad i det. men man får juh se när hon kommer hem hur det ser ut. Hoppas det blir fint iallafall:) hihi men nu ska jag fortsätta att titta på Harry Potter!!!
puss puss<3

MÅNDAG!

Hej nu har jag precis kommit hem!
Idag har det varit min oturs dag!! Allt började med att Mathilda inte ficki följa med mej till Tandläkarn för Gunnar är bitter fitta!! Mamma hade skrivit lapp och allt (gav den till min mentor) och sen när jag var hos tandläkaren så gjorde det typ as ont! började nästan gråta!<333
Se n när jag åkte hem så hade jag glömt mina nycklar hemma, så jag var utelåst.. kul vah. sen så gick jag till Blooms och tog mej en fika. sen nu klockan halv 5 kom clara hem och släppte in mej!!!
Men men nu ska jag hat skriva om Gunnar!
Han är arrogant och tror att han är nå fukking hitler!!

RSS 2.0