FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN!

Nu är det fråga stund på bloggen! Ni fråga allt mellan himmel och jord och jag svara ärligt!!
Så fråga på!

GRATTIS SARA!<33

GRATTIS SARA!!
FJORTIS NUE!!!
HAHAHA spegkar saras personlighet!<33 haha puss !<33

Dahallö!<3

HEEJ! går kom Mathilda hiit! Vi åt pizza sen gick vi en timmes promenad för att hitta Liden! ASSÅ VART FAN LIGGER DET VID SÖDRASTATION?! men tillslut gick vi till den på medis! Vi köpte typ ett kilo godis och lääsk!! sen hyrde vi film! en bra och en skiit dålig! sen så snackade vi och så! sen gick vi och la oss!! vi hade as mysigt!
love you Tildis!!<3333
puss

wiii!

Hello!! Snart kommer Mathilda hiit och vi ska ha det SKOJJ!
bloggar mer sen!

HF!

NU ÄR DET HOLLYWOOD FURAR!

Tilda idag!

Dahallö! Tilda var här idag!! vi hade sit kul. Först åkte vi till Östermalms torg och gjorde lite ärenden där! Sen åkte vi hem till södermalm igen.När vi kom hem till mej gick vi in till mitt rum och snackade om allt mellan hellen och ord. Men de mest omtalade människorna var **** och *****! Sen drog vi till Doknen och käkade. dör skämmde jag bara ut mej lite...
Sen nu åkte hon hem:(
men snart är det Hollywood fruar och mamma och jag har köpte en massa godis och nu ska vi myysa!
puss!<3
bilder kommer sen

Älskling!<3

Fredagen med Cicci... oförglömmlig!
Skrattar fortfarande  när jag tänker vad  som hände i fredags!

Romme!

Hej! NU har jag kommit hem från min lilla skidresa med Pappa! Vi hade det jätte mysigt! Först på lördags morgon så åkte vi tidigt till Romme.där hyrde vi allt och så. vi åkte jätte mycket!! jag åkte i mest blå, gröna och röda backar. vågade inte svarta. Sen åkte vi hem till mormor (hon bor nära romme) där åt vi middag och sov. sen kl 9 idag åkte vi till romme idag och åkte. åkte typ bara röda backar då. men vågade inte svarta backarna. men ja så iallafall. och nu har mamma gjort rabarber paj så nu ska jag äta den!
puss puss!!

Fredag!! *pjuh*

Hejhej! Skola idag, igen. Går fortfarande bara i sjuan så jag har några år kvar i skola. Imorgon bäär det av till Romme istället. Men Sara följer inte med:( så det blir bara jag och lilla pappsen. Pappa+Jag =kreditkort+shopping!
Ikväll kommer det en inne och ute lista!!
puss!

ROMME IMORGON!

I morgon bär det av till Romme med pappa och Sara och kanske Saras pappa! Så kul det ska bli!!

CHILL DAG HEMMA!

HEEJ! Idag sket jag i skolan. Var skit trött i morse så jag sa till mamma att jag stannade hemma. Har bara tittar på alla film kanaler idag! haha visste inte att det fanns bra filmer där!!
Hahaha men nu chattar jag med Hanna. Hon är oxå hemma!!
puss puss!<3

BÄST!


HATAR NÄR

Hatar när
-du bara försvinner från mitt liv och inte ens märker det.
- Folk som tror att dom förstår mej men dom inte vet ett piss!
-Folk säger att dom har problem och när man frågar vad felet är vill/orkar de inte prata om det, men om du inte vill snacka om det, VARFÖR NÄMNA DET DÅ?!
-Folk som skryter om sitt yttre. Visst man ska ha bra självförtroende,men man behöver inte gå runt bland alla och typ säga väldigt högt: Idag är jag skit snygg, tycker inte du det med?! *STÖR MEJ*
-Att Mathilda Marklund är och åker skidor och inte är hemma än men kommer på måndag!!! SAKNAR DEJ BBY!<3
- Folk som tror ätt dom är så mycket bättre än alla andra.
-Människor som bara  skiter i allas känslor och bara bryr sej om sina egna!
Japp dte var det mesta jag stör mej på, och personen vet vad jag menar!

Ont i benen, Ont i alla leder och muskler i kroppen, men fyfan vad kul det var!

Hello! Jag har ont i benen, jag har ont i varenda led och muskel i min kropp, men fyfan vad det var kul! Idag åkte vi skidor med skolan. Vi åkte i hammarby backen. De tre första gångerna jag åkte plogade jag ner hela backen, men sen så blev det bättre. De sista gångerna var jag (enligt mej själv) riktigt bra och jag ville inte sluta åka, men man var tvungen för alla skulle gå.. Men men!
Sen gick jag hem, tog ett varmt avslappnade bad och bara tog det lugnt.  Men nu ska jag plugga lite och sedan locka mitt hår!
Puss puss älsklingar!

Telefonsamtal!

Hello! kom just hem från Tyresö. Fick ett antal undliga sammtal...
Jag: Hallo?
Kille: Hej bby!
Jag: Vem?
Kille: Det är... BENGT!
Jag: Okeej?
Kille: Vill du gifta dej med mej?
Ja: Viiiisst!
Kille:DÅ är vi gifta! jag älskar dej Blanca!!
Jag: Japp....
Kille:Blanca...
Jag: Aa?
Kille: Jag måste ha en skillsmässa...
Jag: okej?
Kille: det känns som att vi inte träffas mycket under vårt förhållande... så jag måste tyvärr göra slut
jag: okej!
Kille: Men du... du kan fortfarande vara min KK!
Jag: Nej tack!
*lägger på*
ahha japp, skit konstig kille, men det var lite underhållande! Men nu ska jag titta på tv och plugga lite sen!
puss!

KOM HEM!<3

JAG SAKNAR MATHILDA MARKLUND! KOM HEM NU ÄLSKLING!<33333333333

GG

Hello Ser på gossip girl nu! Bloggar mer ikväll eller imorgon!<33 puss!<3

Bio med Frida!!<3

Hello!! Vaknade för en timme sen när Niklas ringde och väckte mej.... Oj vad jag blev sur då... jag som ville sova. Men ringde Frida nyss och vi ska se Farsan på Söder klockan halv ett! Det blir juh as mysigt!!
Men nu ska jag ta mej en dusch och fiixa iordning mej och äta kanske nått!
puss!<3

No party!

Schue! Ändrade planer! Ingen fest inställt! Så det blir myskväll hemma. kanske har film kväll med någon/några! Men nu ska jag så på chuck!
puss!<33

säxigt!

Hej! Asså gick genom lite hemsidor för lite Webb shopping. eller jag ser vilka plagg jag skulle vilja ha och gå till affärerna och prova och köpa. Men iallafall såg jag me här och jag blev käär!! Så jävla fina!! 
ska gå och köpa den vita eller svarta... hum kanske båda? haha men dom var iallafall skit fina!
puss!

Soft dag

Godmorgon folket. Idag ska det vara en chill dag, sen ska jag på nån fest i farsta. Men nu ska jag duscha.
Igår satt jag och tittade på nån film, vet ej vad den heter. Men den var rätt okej. Jag somnade typ klockan ett. Sen vaknade jag nyss!
men nu ska jag duscha och ta det chill!
puss!<33

Lat

Heeej! Sitter och tittar på nån film. Skit tråkigt, men har skit ont i magen och jag är för lat att byta kanal!

Inne och Ute lista

Nu är det inne och ute listan!
Blondin bellas och Tyras nya talk show.
- Dom ska ha en talk show på webben. Den ska bara handla om Bloggar. Om vad som händer i blogg världen, om olika bloggare och så. Det ska bli så kul och se!! *längtar*
Make up store.
Gick förbi Make up stores affär idag på Götgatsbacken. Såg så himla fina ögonskuggor, rougar och läppstift! Jag ska gå dit när mitt smink är slut (snart) och shoppa upp nytt frächt vår smink!
Och det är hyfsat billigt, håller länge och har bra kvalitet. Jag har en täck grej där ifrån, har haft den i typ ett halv år, och den är inte ens halv tom. Jag använder inte så mycket smink, men ändå. Tipsar alla om att Make up store har de bästa ljusa vår sminket!
Lady Gaga.
Hon är så himla fin. Hennes hår (när det var långt och vitt) är så vackert i "love game" videon! vill ha hennes hår!men hon har klippt sej.. det är lite synd för vem vill inte ah sånt hår som hon hade?! Och hennes låt "telephone" som hon gjorde tillsammans med beyonce var ju skit bra! en riktigt bra förfest låt! Såg deras 9 minuters video idag. det var lite märklig, men intressant. men lade gaga är iallafall en vacker människa! Om ni inte tycker samma som jag, ni får gärna skriva varför. men JAG behåller min åsikt om henne!
Kenza.
Är jättebra på bild, riktigt snygg. MEN hennes Blogg är så extremt tråkig! Den handlar typ om inget. Om man vill sonma, läs kenza blogg. Hon verkar jätte snäll och så, men hon har typ inget att skriva om. hon kan lika gärna skriva om grisar? Men jaja...
det var veckans inne och ute lista!! blir en varje fredag!
puss!<3

PAIN!

Hej idag var jag iskolan. JAG HADE ONT I MAGEN! sen drog jag, hanna, Tilda och david till skrapan och lekte luffare. jag köpte en as god brownie från expresso bar!! MUMS! sen gick jag hem för jag hade för ont i magen
.
sen har jag baar chillar i sängen hemma. men nu ska jag äta pizza!!
puss!<3
p.s ÄLSKAR DEJ MATHILDA!! FINNS ALLTID OM DU VILL SNACKA!<33

<3


Taco bar!

Hellu! Idag var jag i skolan, sen drog jag, Tilda, Hanna och David till skrapan. Sen gick jag och käkade på taco bar . Se gick vi och shoppade lite. Köpte en as mysig vit tröja!
Sen kom jag hem och duschade och nu är jag här!
Imorgon är det skola! tråkigt värre!!
men nu ska jag fixa håret torrt!
puss!

Mathilda!!<33

Vet ni hur det känns hur man har bråkat med sin bästa vän, och sen blir man vänner. Vet ni den känslan? Den är så lättad och man känner sej så lugn och helt varm i kroppen. så känner jag mej just nu!
Älskar dej Tilda!

Dans salen

Hellu! Har nyss ätit pannkakor! Men jag var inte så sugen så jag åt inte så mycket. IDag var jag i skolan. som alltid. Efter skoln fasna de jag, David, Mathilda och Hanna kvar i skolan och hade kul i danssalen. Vi satt och snackade och hade SKOJJ!
(kan misstolkas)
Sen drog jag hem typ halv 6
men nu ska jag skriva lite och lyssna på musik

Mer om mej

NU ska ni få lära känna mej lite mer som person.
BARDOM: Jag bodde i Tyresö från jag föddes till jag var elva år. Sedan flyttade jag till Södermalm.
Min bästa vän som jag känt sen jag var 1,5 år och har gått i samma dagis och skola som tills 2an heter Frida. Min andra bästa barndoms vän heter Sara. Jag har känt henne ända sen hon föddes (hon är ett år yngre än mej)
DAGENS INTRESSEN: Just nu skriver jag mycket. håller på att skriva en bok, vet inte hur bra det går. men den blir klar i sin om tid. Min bästa vän bor i Norrland. Hon heter Moa. jag har känt henne i ca 1 år och 2 månader. Men det känns som en evighet. Vi är som systrar.
I FRAMTIDEN: Ska jag flytta till New York och studera till att bli Jurist. Ska bo där i ca 1-2 år med Moa och utbilda mej lite. Då lär jag mej Engelska och även finns det väldigt bra skolor där.
Ja nu vet ni lite mer om vem jag är!!
Gammal men rolig bild på mej. Första gången jag och Moa sov tillsammans

Tack vet jag Mamma och Pappa!

Heej!! Nu har jag studerat (?) i mer än en timme. Pappa hjälpte mej. Nu känns allt lite bättre, men FORTFARANDE känns allt jobbigt med prov och allt. Jag förstår inte varför man ska ha prov? asså man får bara så jävla mycket press på sej (jag får det iallafall) och jag känner mej as stressad... men det är skönt att ha mamma och pappa då! eftersom mamma är lärare och kan hjälpa mej att lära mej glosor och so. och pappa som är bra på språk som kan hjälpa mej inom engelska och franska. Men ibland hjälper min kära syster Clara mej i matte och franska.  Hon ska själv flytta till frankrike och studera i solbon (vet ej hur det stavas) och ha det skojj! men då får jag mer plats hemma och kommer vara ensam mer hemma!! wohoo!!
men nu ska jag se på tv och mysa!!
puss!<3
Jag förra veckan på is-passet....

hellu!

Hello!! Idag var jag i skolan. fett segt det var!! Men det var ändå vissa stunder som man hade lite kul. Skola är ju fortfaradne skola och kul är fortfarande kul. Efter skolan drog jag hem för jag har ett franska prov imorgon och jag kan inte nått!!
men iallafall!!
här är en bild från igår!

fotografering idag

Godmorgon sverige!
Nu håller jag på att fixa mej inför fotograferingen! Lägger upp bilder från den sen!
i lördags så sov jag över hos Tilda! Vi tog en massa bilder, hade kul med Charlie och Jakob! vi drog till pizzerian och köpte pizza och sen kollade vi på malodifestivalen. MEN SVERIGE HELVETE RÖSTADE PÅ FEL LÅT!!!!!!
men nu ska jag välja kläder!!!
pussy!<3

G

Hej hej!!!  Tittar på Gossip girl nu!! Orkar inte bloggar nu, gör det senare!
puss!<3

SKA SOVA HOS BFF!<3

GODDAG! Sitter i mina mys kläder, har precis plattat håret lite. Och jag har tråkigt. Ska dra hem till Tilda snart, jag ska slagga hos henne! Vi ska se på Melodifestivalen och ha mysigt!<3 BÄST FRÄND!<3
Sen ska vi ha lite kul oxå! vi ska hitta på lite bus!
Men nu ska jag sminka mej lite och välja kläder som jag ska ha imorgon!
BÄST FRÄND !!<33
puss puss!

MÄTT SOM EN PLÄTT

Kom just innanför dörren och jag är MÄTT! men jag har redan påbörjat tårtan!!! Den är fykkd med hallon och vanilj. MUMS!!
bloggar lite mer sen!!
puss

GRATTIS MAMMA!

Hejsaan! Idag har det varit en skum dag... Ja gick i skolan som alltid, sen efter skolan kom David,  Oscar, Alex och Justin till skåphallen så vi fasnade där. Sen var dom tvungna att dra. hemspråk. Sen kom Jaihon och Jonas. sen drog jag hem....och om en timme ska jag, mamma, pappa och clara på Dado och äte middag
GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!!<3

Shuee"!!

Hej idag har Mathilda va.Vi hade skit kul! Vi gick till Donken och käkade. På vägen dit såg vi Paow och nån dennis. jag såg inte men mathilda hade ögonen öppna! Sen gick vi och shoppade lite presenter till Mamma. När vi kom hem så lyssnade på på musik, tittade på tv och spelade in skit roliga filmer!!!!
men nu ska jag se på " du är vad du äter"
puss!

STAN MED BBY!!<33

Hej hej!! Idag har jag varit i stan med älskling och Shoppat lite. vi gick runt i as många affärer. men till slut så hittade vi lite kläder. Moa köpte en boddy från Gina tricot, en svart as snygg kofta från H&M och en tröjja som var as gullig från H&M. Jag köpte bara en boddy från Gina!! den var jätte mysig! ville köpa mer. men ska gå med pappa och shoppa då^^
men nu ska jag titta på vänner och ha det MYS!<3
puss puss älsklingar!

Jag köpte en sån och Moa köpte en likadan fast blå vit

Pussy!<3

Hej! David och Mathilda gick nyss. dom har varit här hela dan typ! Fett kul vi har haft. Vi har tagit lite bilder. snackat och lyssnat på musik! Hahah!! Sen så provade Mathilda lite kläder och jag stog och fnittra! hihi<3
men nu ska jag ta och se "Dejting in the dark" hoppas ddet är bra!<3
Hihi busiga lilla jah!<3

Bilder!<3

Nu kommer lite bilder från övik och några från idag!
Så det finns mer bilder på Facebook om du inte är vän med mej där : Blanca Eliasson!<3

SARAS TÄVLING!

Sara har en smyckes tävling jag tycker att de här var KALAS fina!<3
rosett halsbandet
och det underbara ankar halsbandet!! SARA GE MEJ!!!
puss puss!<3

hemma igen!

Hej! förlåt för jag inte har bloggat och uppdaterat, men jag har varit i Övik hos moa, och jag är hellre med moa än att sitta vid datorn och blogga? haha men jag ska sammanfatta 4 dagar snabbt!
i torsdags var jag i skolan med moa. det var okej. rätt tråkigt. efter det drog vi till hem till moa, sen gick vi till anton och sköt med plast kulor och såg på tv.
i fredags bakade jag och moa, lekte i snön och sen drog till anton och såg på "skattkammar planeten"
i lördags var vi hemma hos hanna och bakade chokldbollar och sen drog vi till tina. där såg vi på tv och sen nån film. vi gick till macken och ja, hade kul!
sen på söndagen åkte jag och moa till sthlm. på bussen satt vi och sjöng, sov och skrattade.
idag så var jag i skolan. moa följde med. det var en rätt seg och tråkig dag, men jaja. sen var vi i södermalm skolan och hälsade på några vänner. jag, moa och joel var kvar utanför till kvart  över 4... snacka om att vi har skrattat!
men jaja
nu ska jag titta på tv!!
puss!<3

snöööö

mushi mushi!! Nu har jag och moa bakat en jättefailig kladdkaka.. som var jättekladdig!! Sen så skulle vi gömma en sak i snön.. asså det var snö upp till midjan... jag blev skit blöt haha trillade skit många gånger!! bilder kommer sen! Ikvälll ska vi dra till Anton! Skojjigt värre! men nu ska vi fixa oss lite! puss<3

hellu

Hejhej! nu är jag i norrland i bredbyn med Moa!! skojjigt värre!! så det blir inte så mycket bloggnign tills på söndag... men jaja puss <333

Blää

Hello! Ser på couger town nu! (stavning)
den är skit rolig!<3

No headline

Mitt hår luktar lakris...

morgon!<3

Godmorgon sverige! Imorgon taggar jag till Moa! fan va najs!! Men idag så sa jag först göra ett ärende i stan, sen så kommer david och tilda hem till mej och ser på film. men det är inte riktigt säkert än så ett medelande till david  LOGGA IN PÅ MSN FÖRIHELVETE!
men nu ska jag fixa iordning mej lite!
puss!<3

Me right now


Anderas wijk!<3

Asså shiit!! Lysnade just på en video med Anderas Wijk! Asså fick gåshud!! fyfan vad bra!
Inte bara att han är sjukt snygg och modemedveten, han kan även sjunga. Grymt bra oxå!!!
så grym!<3

Stan med bby och David <3

Hejhej! Idag har jag, Tilda och David varit i stan och hängt. Vi har suttit i ett omklädningsrumm på stadium i timmar och snackar om allt mellan himmel och jord! Imorgon kanske de ska komma hem till mej och se på Titanic. men vet ej om den går att hyra på mitt favo ställe:( men men!!!
Orkar inte blogga mer nu!
puss!!<3

RSS 2.0